Vad är ICA Banken?

Vad är ICA Banken?

4,09

Ica banken är en bank som, inte förvånande, drivs av Ica. Ica är känd för sina matvarubutiker som finns i hela Sverige men få känner till att de även driver något som kallas för icabanken, en bank som passar nästan alla men främst dig som ofta handlar på just Ica.

Varför välja Icabanken?

Det finns många anledningar till varför du bör fundera på att välja Ica banken nästa gång du ska byta bank. För det första kan du spara i fonder och ta lån, något som alltid är trevligt när en bank erbjuder. Ännu en anledning är att Icabanken erbjuder flera digitala tjänster, något som gör att du enkelt kan utföra olika banker via mobilen.

Med ett kort från ica-banken kan du använda dig av blipp i alla butikerna och du får möjligheten till en dubbel bonus på alla dina köp på en Ica butik. Detta gäller dock bara om du sparar, lånar eller försäkrar hos just Icabanken.

Lån från icabanken?

Kan du ta lån från icabanken? Svaret på den frågan är faktiskt ja, icabanken erbjuder både lån och lånelöften. Du kan till exempel ta ett ica banken bolån, ett större lån för dig som vill köpa en ny bostad. De erbjuder även billån, båtlån och vanliga blancolån, alltså lån utan säkerhet.

Icabanken är faktiskt ganska unika när det kommer till deras blancolån, de erbjuder lån utan säkerhet på upp till 500 000 kronor, en väldigt stor summa som du kan spendera på precis vad du vill. Tänk dock på att du måste betala tillbaka hela lånet och med ränta kan du detta bli dyrt.

Icabanken låneskydd:

Icabanken har faktiskt en försäkring för sina lån, något som är riktigt bra. Deras vanliga låneskydd stryker hela skulden om den som tagit lånet skulle avlida. Detta skyddar alltså dödsboet.

Deras låneskydd plus däremot, är riktigt bra. Det skyddar dig om du plötsligt skulle bli arbetslöst, ofrivillig. Du får då ersättning på upp till 20 000 per månad i upp till 12 månader för att hjälpa dig med dina avbetalningar. För att kunna teckna detta låneskydd måste du ha en anställning på minst 22 timmar i veckan och du måste vara både folkbokförd samt bosatt i Sverige. Dessutom får du inte vara äldre än 61 när du tecknar dessa skydd.

Dessa försäkringar är extremt bra eftersom du är skyddad ifall något skulle hända dig så att du inte går i personlig konkurs. Icabanken är faktiskt unika i att erbjuda denna form av skydd, ännu en anledning till att välja just icabanken när du byter bank nästa gång.

Icabanken ränta:

För alla sina lån tar Icabanken ut en särskild ränta, precis som alla andra banker gör. Denna ränta varierar beroende på vilket lån du har och storleken på det lånet. Rätan är dock inte orimlig på något sätt och är faktiskt ganska bra om man jämför med andra större banker i Sverige. Tveka därför inte om att ta ett lån från icabanken, med schyssta räntor och ett låneskydd som du kan teckna kommer allt att gå bra.

Åsikter och kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Betygsatt service

Vad är ICA Banken?

Vad är ICA Banken?

Betygsätta

Ränta och utgifter

Webbplats och funktionalitet

Kundtjänst och service

Kommentar

Betygsätta