Vad är Marginal Bank?

Vad är Marginal Bank?

4,09

I takt med att internet har vuxit har även antalet nya banker vuxit allt mer. Idag dyker det ständigt upp nya banker på internet, precis som Marginalen bank. Många av er har säkert frågor om just Marginalen bank och det är dem som vi ska försöka besvara idag. Vi kommer att gå igenom precis allt som ni behöver veta om denna bank och försöka räta ut så många frågetecken som möjligt.

Vad är marginalen bank?

En bank. Det är åtminstone det enkla svaret men det är inte särskilt beskrivande på något sätt. Så vad är egentligen marginalen för typ av bank? Marginalen bank är en internetbank som erbjuder flera riktigt bra tjänster. Här kan du till exempel samla dina lån, spara dina pengar och skaffa ett eget kreditkort.

Detta kreditkort kommer i flera olika former då marginalen faktiskt erbjuder hela tre olika kort. Ett kort får du automatiskt med ett lönekonto. Sen finns det även ett kort som riktar sig främst till dig som gillar att resa. Med det kan du enkelt samla poäng som sen blir till nya resor. Du får poäng på alla dina inköp och poängen fingerar hos många olika aktörer.

Det tredje kortet som marginalen bank erbjuder kallas för Marginalen Gold och ger dig en kredit på upp till 100 000 kronor, en väldigt trevlig buffert vid oförutsedda utgifter. Du kan också delbetala alla dina köp plus att du får med flera olika försäkringar. Kortet kostar 195 kronor i månaden.

Spara med Marginalbanken:

Marginalen bank gör något helt unikt när det kommer till deras sparkonton. Oavsett vilket konto dina pengar sitter på så får du ränta. Räntan varierar mellan olika konton men kan vara så hög som 2.25%! Detta är faktiskt riktigt bra, speciellt om man jämför med många andra större banker i Sverige just nu som oftast erbjuder väldigt låg ränta.

Om du vill ha ut maxräntan på 2.25% måste du dock låsa dina pengar i 7 år, du kan inte ta ut eller sätta in dem under denna tidsperiod. Om du väljer att ta ut dina pengar ändå får du betala en avgift för detta. Sätt därmed bara in pengar som du faktiskt har råd att undanvara, annars kan det snabbt bli dyrt.

En stor fördel är att alla dina pengar är skyddade av den statliga insättningsgarantin, du behöver därför inte vara orolig över att förlora dina pengar. Dem är helt säkra.

Låna med marginalbanken:

Marginalen bank låter dig inte bara spara, du kan även få låna. De erbjuder till exempel ett lån för dig med skulder hos kronofogden eller betalningsanmärkningar. De kallar det för ett omstartslån och är till för dig som behöver en andra chans. För att kunna få detta lån behöver du dock ha en säkerhet, antingen i form av en bostad som du äger eller i form av en bostad som du planerar att köpa. Har du bara det så kan du få ett riktigt schyst lån från marginalen bank som kan hjälpa dig med en andra chans när det kommer till ekonomin.

Åsikter och kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Betygsatt service

Vad är Marginal Bank?

Vad är Marginal Bank?

Betygsätta

Ränta och utgifter

Webbplats och funktionalitet

Kundtjänst och service

Kommentar

Betygsätta