Vad är Norwegian Bank?

Vad är Norwegian Bank?

4,09

Norwegian bank är en bank med kopplingar till det norska lågpris bolaget Norwegian men banken är mycket mer än bara ett flygbolag. Hos Norwegian bank kan du både låna, spara och investera dina pengar på olika sätt. Det finns också kreditkort som är länkade specifikt till Norwegian, perfekt för dig som vill tjäna pengar på alla dina inköp. Idag ska vi gå igenom allt du behöver veta om Norwegian och reda ut alla olika frågetecken som du kanske har.

Norwegian bank kortet:

Det här kortet brukar allmänt kallas för Norwegian kortet. Med det här kortet får du poäng på alla dina köp och kan på så sätt få gratis resor, bara genom de köp du skulle gjort i vilket fall som helst. Kortet har ingen årsavgift och det ingår en reseförsäkring om du bokar resan med ditt banknorwegian kort.

Hur är det då med alla fördelar med banknorwegian kortet? Det första har vi redan nämnt, du får gratis resor genom de vanliga inköpen du skulle ha gjort i vilket fall som helst. Detta gäller upp till 100 000 poäng, efter detta får du bara poäng från bensinstationer, dagligvaruhandel samt alla dina olika inköp som sker i en utländsk valuta. Poängen gör så att du kan resa helt gratis eller resa lite bekvämare. Du kan nämligen uppgradera dig själv med poäng. Du kan även handla ombord på Norwegians plan med dina poäng.

Nästa stora fördel med detta kort är att det är just ett kreditkort. Det betyder att du har en extra buffert ifall det dyker upp en oväntad utgift i slutet av en månad som du inte hade räknat med.

Norwegian bank sparkonto:

Du har ingen nytta av att bara låta dina pengar sitta på ett konto och samla damm. Dem kommer inte att växa, snarare kommer dem att minska i takt med inflationen. Norwegian bank erbjuder en lösning på detta med sitt sparkonto. Där för du 0.7% ränta, bara genom att låta pengarna sitta där. Detta är faktiskt en av de största räntorna som någon större bank erbjuder, vilket verkligen är en anledning till varför du kanske vill välja norwegian bank.

Banknorwegian lån:

Norwegian bank erbjuder även trevliga lån för dig som behöver lite extra pengar. Deras privatlån har en maxgräns på 600 000 kronor, en väldigt stor summa jämför med andra bankers privatlån. Självklart är räntan för dessa lån relativt hög men det är fullt förståeligt.

Banknorwegian erbjuder också hopbakslån, alltså ett sätt att slå ihop dina små lån till ett stort. Vad du egentligen gör är att du tar ett stort lån som du sen använder för att betala av alla dina mindre lån och krediter. På så sätt kan du minska dina räntekostnader och få mer pengar över varje månad, pengar som du kanske ska spendera på en resa med Norwegian?

Norwegian bank är en stor och seriös bank som erbjuder bra lån och sparkonton. Banken är också perfekt för dig som vill samla poäng och kunna resa gratis. Kanske är det äntligen dags att resa iväg någonstans?

Bank Norwegian delar namn med det kände lågprisbolaget Norwegian, ett flygbolag som tar dig långt för en billig summa. Med bank norwegian kan du tjäna poäng som du sedan kan använda för att få billigare eller helt gratis flygbiljetter med just Norwegian. Men Bank Norwegian erbjuder mycket mer än bara detta. Allt som de erbjuder ska vi diskutera i denna artikel som handlar om just Bank Norwegian.

Banknorwegain kortet:

Det här kortet kallas för det mesta bara Norwegian–kortet och är ett kreditkort som ges ut av just banknorwegian. Det är ett kreditkort utan en årsavgift och en reseförsäkring ingår när du bokar din resa med kortet. All kredit på detta kort från Bank Norwegian är räntefritt i 45 dagar så se till att betala av allt innan den tiden löper ut.

Vad är då de stora fördelarna med kortet? För det första är det ett kreditkort, något som kan ge dig en extra buffert när du känner att du behöver det mest. För det andra tjänar du poäng på alla dina köp, något som gör att du kan resa helt gratis om du har tillräckligt med poäng. Du kan även resa lite bättre än vanligt genom att uppgradera dig själv med poängen.

Alla köp du gör med kortet från bank norwegian bidrar till din poängintjäning, upp till 100 000 kronor om året. Efter denna summa tjänar du bara poäng när du köper flygbiljetter med norwegian och när du handlar bensinstationer, dagligvaruhandel samt alla köp i en utländsk valuta.

Bank Norwegian lån:

Banknorwegian erbjuder också olika lån för dig som kund. Du kan faktiskt låna upp till 600 000 kronor i ett privatlån, alltså ett lån utan säkerhet. Detta är en enorm summa och mycket större än vad banker vanligtvis erbjuder.

Banknorwegian erbjuder också andra lån som ett hopbakslån för att samla alla dina lån och krediter i ett enda stort lån. Du tar helt enkelt ett lån och med pengarna betalar du sen av dina andra lån så du bara har kvar det stora lånet. Detta är utan tvekan ett av de bästa lånen som bank norwegian erbjuder och det är perfekt för dig som har många mindre lån som du vill blir av med.

Sparkonto hos Bank norwegian:

Att bara låta dina pengar sitta på ett konto i en bank leder inte till att dem växer. Om du istället sätter in dina pengar på ett sparkonto hos Bank norwegian får du genast 0.70% ränta på alla dina pengar, en av marknadens bästa räntor när det kommer till större banker.

Det betyder att dina pengar kommer att växa utan att du behöver lyfta ett finger, du behöver bara låta dem sitta där så växer dem automatiskt och gör så att du tjänar mer pengar riktigt snabbt.

Bank norwegian är en riktigt bra bank så om du funderar på att flytta dina pengar bör du inte tveka, bank norwegian kommer inte göra dig besviken. Med deras kreditkort kanske du äntligen kommer iväg på den där resan som du drömt så länge om.

Åsikter och kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Betygsatt service

Vad är Norwegian Bank?

Vad är Norwegian Bank?

Betygsätta

Ränta och utgifter

Webbplats och funktionalitet

Kundtjänst och service

Kommentar

Betygsätta