Vad är Santander Bank?

Vad är Santander Bank?

4,09

Santander

När internet ökade i popularitet började även nya banker dyka upp som tog användning av internet för att snabbt växa sig stora. Santander var en av dessa banker, relativt ny men ändå en av de stora bankerna i Sverige. Idag ska vi prata lite om just Santander och kolla exakt vad dem har att erbjuda dig som kund ifall du funderar på att byta bank.

Vad Santander erbjuder:

Santander erbjuder mycket. Med hjälp av dem kan du till exempel spara, ta lån och skaffa kreditkort. Detta är precis vad de vanliga bankerna också erbjuder men det finns faktiskt en del saker som skiljer Santander från resten.

Det första är att Santander tillhör Banco Santander, en koncern som har banker över hela världen. Santander är därför både internationella och lokala, något som få andra banker lyckats med lika bra. Att de har banker världen över är också en stor fördel för dig som kund eftersom de då för med sig nya innovationer till Sverige på en regelbunden basis. Du som kunde kommer därför alltid få ta del av den senaste tekniken inom bankvärlden.

Den andra saken som Santander gör annorlunda är deras guider. Där skriver de om privatekonomi och hur du ska lyckas med just din ekonomi. Detta är något som de mer traditionella bankerna inte riktigt gör. De har till exempel en artikel om hur du på bästa sätt sparar till barn.

Santander lån:

Santander lån är alla de lån som Santander erbjuder sina kunder. De erbjuder lite av allt när det kommer till lån, till exempel privatlån, billån och hopbakslån. Även här är Santander nästan helt unika då de erbjuder ett låneskydd som är en slags försäkring fast för dina lån. Låt oss förklara.

Santander lån erbjuder alltså ett skydd som gör att ifall du blir ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven slipper du betala tillbaka på ditt lån. Santander täcker själva lånekostnaden i upp till 12 månader. Detta är en riktigt bra försäkring ifall något skulle hända dig som snabbt försämrar din ekonomi. Med skyddet kan du känna dig säker över att inte råka i stora problem direkt. Du får lite tid för att fixa upp din situation igen helt enkelt.

Santander kreditkort:

Santander kreditkort är en annan tjänst som Santander erbjuder. Med kortet får du en reseförsäkring, avgiftsfria köp utomlands och en ångerrätt på två veckor. Detta är alltså ett kreditkort som passar perfekt för dig som är ute och reser mycket.

En annan stor fördel med att ha just ett kreditkort är att du får en buffert ifall något oförutsett skulle hände som att flyget blir inställt. Du slipper oroa dig och kan istället fortsätta njuta av semestern. Du har också möjligheten att betala räkningar med hjälp av ditt kreditkort eftersom Santander samarbetar med en tjänst som kallas för Betalo. En riktigt smidig tjänst om du frågar oss.

Vi hoppas att du lärt dig lite mer om Santander och inte tekar om du får möjligheten att i framtiden välja dem när du ska byta bank. De är riktigt bra, det kommer vi inte att förneka.

Åsikter och kommentarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec est ligula, dapibus sed ultricies vitae, viverra id mi.

Betygsatt service

Vad är Santander Bank?

Vad är Santander Bank?

Betygsätta

Ränta och utgifter

Webbplats och funktionalitet

Kundtjänst och service

Kommentar

Betygsätta