[object Object]

Bank Norwegian

Betygsätta:3,63

till 600000 kr

Mer information

Vad är ett kreditkort?

photo-of-person-handing-card-2988232

Kreditkortet är ett smart, lätt att hantera och bekvämt kort för den lyckliga användaren som vill köpa först och betala senare. Kreditkortet fungerar eftersom beloppet inte dras från kortet omedelbart. Däremot lånas kredit från kreditkortsutgivaren och pengarna tas ut senare. Kreditkortet är räntefritt och lånet sträcker sig över en period av upp till 45 dagar. Det här är också några av skillnaderna mellan kreditkort och betalkort, eftersom ett betalkort i motsats till ett kreditkort är kopplat till ditt bankkonto i din bank, dras pengarna från dag till dag. Kreditkortet har å andra sidan fördelen att du spenderar ett rimligt högt belopp oavsett vad ditt saldo visar. Om du är någon som vill undvika situationer där ditt kort avvisas är kreditkortet optimalt för dig. Fördelarna med ett kreditkort är många med kreditkortet är att specialrabatter, rese- och bagageförsäkring och bonuspoäng ofta är associerade med kreditkortet.

Vad är Kortio?

Kortio är ett smart och hjälpsamt och lite nyare företag som grundades 2013. De är oberoende kreditkortsförmedlare som är oberoende av kreditinstitut. Kortio kan hjälpa dig hitta exakt det kreditkort som fungerar bäst för dig. Om du är osäker på vilket kreditkort som bäst uppfyller dina behov har de skapat en kort liten guide för att hitta rätt kreditkort som du kan ta här. När de hittat det optimala kreditkortet för dig skickar de din kortansökan till den givna banken / kreditinstitutet, som sedan tar över din banksituation. Det fantastiska med Kortio är att de inte försöker sälja dig ett specifikt kreditkort utan istället försöker hitta det kort som bäst passar din ekonomiska situation, dina behov och din livsstil.

Vad är ett shoppingkort?

Shoppingkortet är ett elektroniskt presentkort som fungerar som ett vanligt betalkort och gäller i två år från inköpsdatumet. Det kan användas både som den perfekta gåvan och som ett enkelt och smart sätt att hålla nöjen separat från att spendera. Kortet ger dig tillgång till ett brett utbud av shoppingalternativ med allt från nya möbler till hemmet, det senaste modet, till familjens upplevelser i biografen, caféet eller zoo. Kortet är inte personligt och kan därför delas enkelt eftersom det inte kräver identifiering, kod eller signaturer. Det bra med kortet är att mängden inte nödvändigtvis behöver användas på en gång. Kortet kan lätt delas upp i flera inköp under de två år som kortet är giltigt. En annan fördel med att investera i ett shoppingkort är att du med ett shoppingkort kan ha ett konto för inköp som inte går över din bank . Kortet kan enkelt beställas genom att helt enkelt fylla i namn (kortanvändare), adress, e-post, telefonnummer och det belopp som kortet måste innehålla. Efter det får du ditt kort och du kan snabbt och enkelt börja shoppa. Du kan beställa ditt nästa shoppingkort här.

Låt oss ta en titt på några av bonusarna och fördelarna med Ecster-kreditkortet

Hur fungerar Ecster och bonusbutiken?

Escter är ett företag som samarbetar med tusentals försäljningsföretag i Sverige och därför kan de erbjuda ett brett utbud av betalningslösningar, det vill säga att det är möjligt att betala allt från små vardagsköp till större investeringar. Ecster-kortet är därför den smarta lösningen för dig som vill ha en massa extra fördelar, eftersom kortet är fritt från varje årsavgift, ger dig ytterligare reseförsäkring, kör över ett bonuspoängsystem och kan dela din betalning av ett köp.

Det som gör Ecster extra populärt är deras bonusprogram. När du handlar med Ecster-kortet får du bonuspoäng för varje öre du betalar. Därför samlar du hela tiden poäng som du sedan kan använda i Ecsters bonusbutik, som du hittar här. I Ecsters Bonus Shop kan du välja mellan sportutrustning, köksredskap, biobiljetter. Faktum är att det finns både små och stora gåvor, så du behöver inte vänta så länge innan du har samlat tillräckligt med bonuspoäng för att handla i bonusbutiken.

Vad är Handelsbanken och hur fungerar Handelsbanken platina kreditkort?

Handelsbanken är en av de största och mest solida bankerna i Norden. Det är en universell bank med ett komplett utbud av tjänster för privata och företagskunder. Banken grundades 1871 och har drivits sedan dess. I dag är banken representerad i mer än 20 finansiella centra runt om i världen. På handelsbanken har du möjlighet att välja ett platina-kreditkort, vilket är ett kreditkort för dig som vill ha mer rörelsefrihet. Varje månad får du en faktura med en lista som ger dig en översikt över alla dina köp och betalningar under den månaden. Härifrån finns det två alternativ, antingen kan du betala hela fakturan omedelbart för att undvika ränta, eller så kan du dela din faktura och betala något omedelbart och sedan betala ränta för den kredit du använder. Om du är nyfiken på hur mycket du kan handla med på ditt platina-kreditkort fungerar det så att det belopp du kan handla bestäms av ditt kreditkort. Detta innebär att varje gång du köper något kommer ditt kreditkort att reduceras tills du får din månatliga faktura. När det har betalats kommer din kredit på kortet att höjas helt igen. Platinum-kreditkortet har många fördelar, till exempel är det att för varje öre får du en poäng och när du har samlat 20 000 poäng får du din bonus, som är fondandelar. Dessutom har kreditkortet också den andra fördelen att ha ett tillhörande försäkringspaket inkluderat. Reseförsäkring inkluderar avbokningsskydd, ersättning om ditt transportmedel är försenat eller avbokat eller om det finns ett problem med bagage, och hjälp och kompensation om sjukdom uppstår eller en olycka inträffar. Om du är intresserad av att byta till Handelsbanken har handelsbanken gjort en superlätt och tillgänglig checklista för hur man blir en ny kund hos dem. Du hittar det här. Om detta är för dig kan du också boka ett möte med ett av deras bankkontor här.

Hitta det bästa lånet till dig från

35 erbjudanden
Kontrollera alla erbjudandenKolla upp

Genom att skicka din förfrågan kan du få pengar på 15 minuter!