[object Object]

Bank Norwegian

Betygsätta:3,63

till 600000 kr

Mer information

Vad är ett kreditlån?

person-holding-10-us-dollar-banknote-in-front-of-gray-and-929285

Många av er som läser detta är säkert intresserade av att låna kredit istället för att låna med ett vanligt smslån eller snabblån. Det finns många olika fördelar med ett kreditlån och det är precis vad vi ska gå igenom idag. VI ska börja med att titta på vad ett kreditlån egentligen är.

Vad är ett kreditlån?

Du vet säkert vad ett kreditkort är och vad kredit är för något. Ett kreditlån ger dig kredit, utan ännu ett kort i plånboken. Det är faktiskt väldigt smart. Du ansöker om att få ett kreditlån och blir sen antingen beviljad eller inte. Om du blir beviljad kommer du att få en kreditgräns.

Du kan sedan ta ut pengar, så mycket som du vill, så länge som du håller dig inom din kreditgräns. Det fiffiga med det hela är att du bara betalar ränta på de pengar du tagit ut. Du har därför tillgång till en stor summa pengar och kan själv välja exakt hur mycket du behöver vid en given tidpunkt.

Som du säkert förstått finns det många fördelar med detta system jämte de vanliga snabb- och smslånen.

Hur tar du ett kreditlån?

Själva processen för att ta ett kredit lån är faktiskt väldigt enkelt. Du skickar in din ansökan som sen antingen blir beviljad eller inte. Det första du måste göra är självklart att hitta en långivare som erbjuder kreditlån. Detta blir antagligen inget större problem, många långivare erbjuder både sms- och kredit lån. Du kan till och med få ett kreditlån utan UC!

Nästa steg är att se till så du uppfyller kraven. För det första måste du vara minst 18 år gammal, är du inte det kommer du aldrig få någon typ av lån. Nästa krav är att du måste vara folkbokförd i Sverige med en svensk adress och ett svenskt bankkonto. Många långivare kräver också att du har ett svenskt personnummer.

Om du uppfyller dessa krav borde du inte ha några problem med att få ett kreditlån.

Varför vill du ta ett kreditlån?

Den stora frågan är nu, varför vill du ta ett kreditlån? Vilka är dem stora fördelarna med denna typ av lån? Som vi redan nämnt är den största fördelen att du själv kan välja hur mycket pengar du behöver vid varje ögonblick och du betalar bara ränta på dem pengar du faktiskt använder.

Nästa stora fördel är säkerhet. Du kan känna dig trygg i att du har ett litet skyddsnät ifall något skulle hända och du snabbt behöver en större summa pengar. Du har då din kredit att falla tillbaka på. Självklart kan du också ha din kredit ligga, helt gratis, till dess att du behöver den. Ett smslån kostar alltid pengar i avgifter och räntor, ett kredit lån är gratis tills u använder det. Det är den största fördelen.

Det här har varit vår artikel om kreditlån och alla dessa fördelar jämte ett vanligt lån. Vi hoppas att ni uppskattat den och nu vet lite mer om just kredit och kreditlån samt varför just kreditlån är en så bra lösning.

Hitta det bästa lånet till dig från

35 erbjudanden
Kontrollera alla erbjudandenKolla upp

Genom att skicka din förfrågan kan du få pengar på 15 minuter!