[object Object]

Bank Norwegian

Betygsätta:3,63

till 600000 kr

Mer information

Vilka erbjuder bästa billånet?

mercedes-benz-parked-in-a-row-164634

Billån

När du ska köpa en ny bil eller en begagnad kan det vara en bra idé att skaffa ett billån för att snabbt kunna få råd med ditt nya fordon. Idag kommer vi att gå igenom allt som har att göra med att låna till bil så att du är redo när det blir dags för dig att ta ett billån.

Vilka erbjuder bästa billånet?

Billån med smslån?Kan du ta ett billån som ett smslån? Detta är inte omöjligt men det är inte heller enkelt. Smslån tar nämligen väldigt sällan säkerhet, något som gör att räntorna blir stora eftersom smslångivaren vill ha tillbaka pengarna för sitt billån. Du tar därför inte ett billån, du tar ett blancolån.

Du kan alltså ta ett billån via smslån men det är inte riktigt samma sak och det kommer att bli dyrt. Om möjligt bör du därför försöka att ta ett vanligt banklån istället eftersom detta blir mycket billigare även om det tar lite längre tid att få dessa lån.

Krav för billån:

Det finns många olika krav för att kunna få ett billån. Eftersom det är ett billån med låg ränta du vill ha kommer du behöva köpa en bil med pengarna. Nästa krav är att du inte får ha någon aktiv skuld hos kronofogden. Du kommer inte att kunna få något billån så länge du finns i kronofogdens register. Betalningsanmärkningar kan ibland vara okej, det beror på vilken långivare du väljer.

För att få ett billån behöver du också ha en inkomst. Inkomsten behöver inte alltid vara stor men du måste tjäna lite pengar varje månad. Ett av de mer uppenbara kraven är att du måste ha ett svenskt bankkonto där pengarna kan sättas in. De flesta långivare kräver också att du är en folkbokförd i Sverige med ett svenskt personnummer. Du måste också vara över 18 år för att kunna ta ett det bästa billånet, och alla andra billån också för den delen.

Uppfyller du bara dessa krav så borde du inte ha några som helst problem med att få ett billån från vilken smslångivare som helst, även vissa banker. Försök dock att få ett lån från bankerna först, det kommer att bli mycket billigare.

Vi hoppas att ni uppskattat denna korta artikel om billån och nu har fått en bättre förståelse för hur allt fungerar.

Hitta det bästa lånet till dig från

35 erbjudanden
Kontrollera alla erbjudandenKolla upp

Genom att skicka din förfrågan kan du få pengar på 15 minuter!